| Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Domácí huspenina | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 300g vepř.masa z plecka | ||||||||
Popis: Vepřové a telecí maso,nožičky,nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli uvaříme v osolené vodě do měkka.Měkké maso vyjmeme z polévky,nožičky vložíme zpěz do polévky a maso pokrájíme na kostky.Do polévky přidáme podle chuti ocet a ještě vaříme 30 - 40 min.Pokrájené maso vložíme do mísy,pekáče,malých misek nebo formiček a zalijeme zcezeným vývarem a několik hodin necháme v chladnu ztuhnout.Po té huspeninu vyklopíme,okořeníme a ozdobíme citronem,zeleninou a pokapeme směsí octa,oleje a cibule |