| Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení |
|
| ||||||||
Domácí čokoláda | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g ztuženého tuku | ||||||||
Popis: Tuk rozpustíme ve vodní lázni a do vroucího postupně vmícháváme směs ostatních surovin. Po dokonalém rozpuštění dosladíme dle chuti a necháme vše za stálého míchání "povařit" cca 5 minut. Připravenou čokoládou plníme formičky na vánoční cukroví nebo silná plata z ozdobných bonboniér (tenká se teplem deformují). Před plněním je vhodné formičky vypláchnout studenou vodou, aby se čokoláda nepřilepila. Ztuhnout necháme v lednici alespoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. Opatrně vyklepneme a konzumujeme mírně chlazené. |