| Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz |
|
| ||||||||
Domácí čokoláda | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g ztuženého tuku | ||||||||
Popis: Tuk rozpustíme ve vodní lázni a do vroucího postupně vmícháváme směs ostatních surovin. Po dokonalém rozpuštění dosladíme dle chuti a necháme vše za stálého míchání "povařit" cca 5 minut. Připravenou čokoládou plníme formičky na vánoční cukroví nebo silná plata z ozdobných bonboniér (tenká se teplem deformují). Před plněním je vhodné formičky vypláchnout studenou vodou, aby se čokoláda nepřilepila. Ztuhnout necháme v lednici alespoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. Opatrně vyklepneme a konzumujeme mírně chlazené. |