| Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Rybář | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Divoká kachna v kobzole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 ks divoké kachny | ||||||||
Popis: Kachnu naporcujeme na 1/4,kůžičku stáhneme.Obalíme v špaldové hladké mouce,osolíme,opepříme a pokmínujeme. Na rendlíku rozpustíme dvě lžice másla a na rozpáleném tuku orestujeme jednotlivé díly kachny. Žáruvzdornou mísu vymažeme zbytkem másla a vysteleme nastrouhanými bramborami,osolíme,okmínujeme.Na vystýlku položíme orestované kachní díly,zalijeme výpekem a zarovnáme nastrouhanými bramborami.Dáme na zápéci na 30 min. do trouby při 220°C,pak zalijeme 0,2l smetany a dopečeme, až je všechno pěkně měkoučké. Podáváme samostatně. |