| Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Email šablony | Omalovánky | Rybář | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Dedinský rezeň na pekáči | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 70 dkg - bravčová krkovička bez kosti | ||||||||
Popis: Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme posolíme, pokoreníme a potrieme horčicou, potom pomelieme mäsové odrezky a pridáme soľ, korenie, mletú papriku, vajce, majoránku a cesnak, touto hmotou potrieme rezne a dáme zapiecť do rúry. 10 minút pred dopečením – potrieme rezne vymiešanou smotanou s nastrúhaným syrom a dochutenou rascou. Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska a orestujeme s cibuľkou na oleji. |