| Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Email šablony | Omalovánky | Rybář | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dedinský rezeň na pekáči


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:8.10.2009

Ingredience:

70 dkg - bravčová krkovička bez kosti
20 dkg - tvrdý syr
1 kyslá smotana
olej
soľ
korenie
majoránka
mletá paprika
horčica
vajce

príloha
1 kg zemiakov
olej
cibuľa
soľ
korenie

Popis:

Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme posolíme, pokoreníme a potrieme horčicou, potom pomelieme mäsové odrezky a pridáme soľ, korenie, mletú papriku, vajce, majoránku a cesnak, touto hmotou potrieme rezne a dáme zapiecť do rúry. 10 minút pred dopečením – potrieme rezne vymiešanou smotanou s nastrúhaným syrom a dochutenou rascou. Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska a orestujeme s cibuľkou na oleji.


Jít na recept Dedinský rezeň na pekáči >>