| Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | FormOffice | Omalovánky | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Ďabelský toast | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 veka | ||||||||
Popis: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek dobře opereme a pokrájíme na kolečka. Tvrdý sýr najemno nastrouháme. Pfeferonky rozkrájíme nadrobno. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, okořeníme pepřem a paprikou a za stálého míchání asi 3 minuty zprudka opékáme. Potom do směsi přimícháme podle chuti kečup a hořčici, prolisovaný česnek a pfeferonky, osolíme a ještě chvíli dusíme. Připravenou směs necháme vychladnout. |