| Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | Rybář | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ďabelský toast


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.8.2014

Ingredience:

1 veka
200 g mletého masa
150 g tvrdého sýra
1 cibule
1 pórek
2 pfeferonky
2 stroužky česneku
kečup
hořčice
sůl
pepř
sladká paprika
tuk

Popis:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek dobře opereme a pokrájíme na kolečka. Tvrdý sýr najemno nastrouháme. Pfeferonky rozkrájíme nadrobno. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, okořeníme pepřem a paprikou a za stálého míchání asi 3 minuty zprudka opékáme. Potom do směsi přimícháme podle chuti kečup a hořčici, prolisovaný česnek a pfeferonky, osolíme a ještě chvíli dusíme. Připravenou směs necháme vychladnout.
Troubu předehřejeme na 220°C
Veku šikmo nakrájímena plátky, které opečeme z obou stran.
Všechny plátky veky potřeme silnou vrstvou masové směsi a posypeme pórkem a sýrem.
Zapékáme v troubě 3 - 5 minut.


Jít na recept Ďabelský toast >>