| Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dábelské těstoviny


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.5.2014

Ingredience:

500 g těstovin
1 stroužek česneku
2 červené feferonky
100 g naložených nebo sušených rajčat
250 g slaniny
370 ml vývaru
3 lžíce rajčatového protlaku
100 g černých oliv
sůl,pepř

Popis:

Těstoviny uvaříme dle návodu. Fefronky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semeníku a lusky nakrájíme na nudličky. Okapaná rajčata nakrájíme na kostičky, stejně tak slaninu. Slaninu rozškvaříme, osmahneme na ní prolisovaný česnek a feferonky. Zalijeme vývarem, přidáme rajčata a asi 5 minut povaříme. Vmícháme rajčatový protlak, polovinu oliv, osolíme a opepříme. Scezené a okapané mušle upravíme na talíře, zalijeme omáčkou a ozdobíme zbylými olivami.


Jít na recept Dábelské těstoviny >>