| FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Omalovánky | Rybář | Snadné hubnutí | Email šablony | Domácí účto | Pletení | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Cuketová polévka s jehněčím masem


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.4.2014

Ingredience:

1 středně velká cuketa
2 plátky jehněčího masa
1/2 svazku tymiánu
1 polévková lžíce oleje
800 ml čirého vývaru z kostky
sůl
mletý černý pepř
2-3 lžíce sherry

Popis:

Cuketu očistíme, omyjeme a podélně nakrájíme na tenké proužky. Opereme a osušíme tymián a z jeho snítek stáhneme lístky. Jehněčí maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na drobné kostky.
V hrnci rozpálíme olej a maso na něm za stálého míchání opečeme. Přidáme tymián a zalijeme vývarem z kostky. Rovněž přidáme nakrájenou cuktetu a zhruba 5 minut vaříme. Před podáváním ochutíme polévku s jehněčím a cuketou solí, mletým černým pepřem a sherry


Jít na recept Cuketová polévka s jehněčím masem >>