| Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Coquilles st jacques


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.8.2014

Ingredience:

máslo
hl. mouka
mušle sv. Jakuba
(lze nahradit uvařeným masem žraloka,krevety,slávky)
plechovka krájených žampiónů
1dcl bílého vína
strouhaný ementál
strouhanka

Popis:

udělat jíšku z 75 g másla a 3 polévkových lžic mouky
přidat štávu z coquilles St Jaques
z krevet
z hub (Pokud máme konzervu)
.......
přidat 5-10 cl smetany, povařit tak, aby vznikla hustá omáčka
na konci přidat trochu bílého vína

Mušle vymazat máslem a dát do nich maso z coquilles St Jaques,
krevet, hub, krabů, mušlí.............
Zalít připravenou omáčkou
Posypat nastrouhaným ementálem nebo jiným tvrdým sýrem
Po okrajích mušlí posypat strouhankou aby v troubě nepřekypěly
Položit na vrch malý kousek másla
Pečeme 10-15 min , horké troubě stačí 5 min


Jít na recept Coquilles st jacques >>