| Pletení | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Cintlovo maso


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.5.2016

Ingredience:

600 g vykostěných kotlet
2 celá vejce
2 lžičky polévkového koření
2 lžičky worcesterské omáčky
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce Solamylu
sůl
pepř
tuk na smažení

Popis:

Vejce rozšleháme, vmícháme do nich veškeré přísady a do vzniklé omáčky (marinády) naložíme plátky masa. Necháme 24 hod. uležet. Maso po odkapání marinády na pánvi v rozpáleném tuku po obou stranách opečeme. Podáváme s hranolky.


Jít na recept Cintlovo maso >>