| Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Cikánské maso II.


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.8.2018

Ingredience:

700 g vepřové ramínko
1 dl mléka
1.5 dl světlého piva
3 stroužky česneku
pepř,sůl
lžička mleté sladké papriky
lžička hl.mouky

Popis:

Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky,naklepeme a vložíme do misky s mlékem,pivem,moukou,utřeným česnekem,paprikou,solí a pepřem. Takto omočené plátky na malém množství oleje opečeme. Maso vyjmeme a do výpeku nalejeme zbytek mléka a piva ve kterém jsme maso namáčeli.Na talíři polejeme maso vzniklým sosem a zdobíme hořčicí,kys.okurkou feferonkou a podáváme s chlebem.


Jít na recept Cikánské maso II. >>