| Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto |
|
| ||||||||
Cikánské maso II. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700 g vepřové ramínko | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky,naklepeme a vložíme do misky s mlékem,pivem,moukou,utřeným česnekem,paprikou,solí a pepřem. Takto omočené plátky na malém množství oleje opečeme. Maso vyjmeme a do výpeku nalejeme zbytek mléka a piva ve kterém jsme maso namáčeli.Na talíři polejeme maso vzniklým sosem a zdobíme hořčicí,kys.okurkou feferonkou a podáváme s chlebem. |