| Email šablony | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | Hromadné emaily | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ciabata se zelenými a černými olivami


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:27.4.2017

Ingredience:

400 hl. mouky
20 dkg droždí
200 ml teplé vody
2 dcl olivového oleje
sůl
cukr
100 g zel. a černých oliv

Popis:

Z droždí, cukru a části vlažné vody si připravíme kvásek. Do mísy přidáme prosátou mouku, olivový olej,sůl a zbytek vody. Promícháme a na pomoučněném vále válíme a hněteme asi 10 min. Těsto řádně propracujeme a poté necháme cca hodinu na teplém místě kynout. Poté těsto rozdělíme na dvě poloviny, které roztáhneme na velikost cca 30x15 cm a poklademe do středu olivy, které jsou nakrájené na čtvrtiny. Placku poté přeložíme. Tyto hotové dva kusy potřeme olivovým olejem a necháme cca 20 min odpočinout na pečícím papíru již na plechu. Poté už jen v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 min při teplotě kolem 220 stupnů.Necháme vychladnout a podáváme.


Jít na recept Ciabata se zelenými a černými olivami >>