| Domácí účto | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Rybář | Email šablony | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Chilli con Carne od Vladimíra


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:26.8.2010

Ingredience:

500gr mleté maso
fazole velké tzv. "pecoky" 3/4 kila
velké 2 cibule
česnek
olej - tuk
pepř,sůl
mexické koření (ostré)
může být i Maďarské
rajský protlak
kukuřičná tortila

Popis:

Na rozpálený tuk dáme vysmažit dozlatova cibulku, kterou před tím nakrájíme na drobno. Když cibulka začíná mít zlatavou barvu, přidáme mleté maso a restujeme. Jakmile maso začíná hnědnout, vmícháme do orestovaného masa fazole, které jsme po nočním namočení ve vodě, uvařili do měkka.Promícháme a ochutíme čerstvě utřeným česnekem, lehce osolíme a opepříme, nakonec celé toto dílo prosypeme kořením chillies po kterém vmícháme rajský orotlak. Hotový pokrm krátce vyrestujeme a podáváme v tortile, nebo s chlebem a kys. okurkem.
Přeji Vám dobrou chuť!!! Váš Vladimír


Jít na recept Chilli con Carne od Vladimíra >>