| FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Červené kysané zelí s jablkem


Doba přípravy:
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:22.7.2015

Ingredience:

0,5 kg kysaného červeného zelí
1 cibule
1 větší jablko
2 hřebíčky
3 cm skořice
1 polévková lžíce povidel
sůl a bílý pepř

Popis:

Jemně nakrájenou cibulku osmahneme do růžova. Přidáme vymačkané červené zelí, malinko podlejeme vodou, přidáme hřebíček a skořici a velmi krátce podusíme. Pak přidáme na hrubší nudličky nastrouhané jablko a ještě podusíme asi 7 minut. Nakonec přidáme lžíci povidel, špetku bílého pepře a podle chuti soli. Takto upravené zelí podáváme ke kuřeti, nebo kachně pečené s jablkem na černém pivu.


Jít na recept Červené kysané zelí s jablkem >>