| Recepty doma | Email šablony | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Čekankový salát s drůbežími játry


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:21.4.2010

Ingredience:

1 čekankový puk
200 g drůbežích jater
3 lžíce oleje
1 lžíce octa
25 g másla
sůl a pepř

Popis:

Na pánvi rozpustíme máslo a jakmile začne vřít, vložíme játra. Zmírníme plamen a opékáme po každé straně 2-3 minuty. Mezitím omyjeme a osušíme salát. Játra vyjmeme na talíř, osolíme, opepříme a nakrájíme na kostičky. Necháme vychladnout. V salátové míse připravíme z oleje, octa, soli a pepře zálivku, dáme do ní listy čekanky spolu s nakrájenými játry, promícháme a podáváme vychlazené.


Jít na recept Čekankový salát s drůbežími játry >>