| Recepty doma | Email šablony | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Čekankový salát s drůbežími játry | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 čekankový puk | ||||||||
Popis: Na pánvi rozpustíme máslo a jakmile začne vřít, vložíme játra. Zmírníme plamen a opékáme po každé straně 2-3 minuty. Mezitím omyjeme a osušíme salát. Játra vyjmeme na talíř, osolíme, opepříme a nakrájíme na kostičky. Necháme vychladnout. V salátové míse připravíme z oleje, octa, soli a pepře zálivku, dáme do ní listy čekanky spolu s nakrájenými játry, promícháme a podáváme vychlazené. |