| Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Rybář | Email šablony | Pletení | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Čatní zeleninové


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:15.6.2016

Ingredience:

2 kg červených paprik
2 kg rajčat
1 kg cibule
10 kozích rohů (mírně pálivých)
1 dl oleje
1 dl (8 %) octa
1 DEKO

Popis:

Papriky a kozí rohy zbavíme jádřinců, cibuli oloupeme a z rajčat odstraníme slupku.
Zeleninu nakrájíme, umeleme strojkem na maso, vložíme do hrnce a uvedeme
do varu. Poté přidáme olej, ocet, DEKO a vaříme do zhoustnutí směsi.
Plníme do zavařovacích sklenic.
Zeleninova směs se výborně hodí pod dušená masa, jako přísada do salátů,
pomazánek, chilli, na spageti, k ohřátým uzeninám a chutná i na topinkách.


Jít na recept Čatní zeleninové >>