| EET Účtenky | Domácí účto | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Omalovánky | Pletení | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Candát Saltimbocca


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.4.2017

Ingredience:

400g červené řepy
600g brambor
50g zázvoru
1 stroužek česneku
sůl
600g (8 kusů) filetů z candáta
1 lžice citronové šťávy
mletý pepř
8 lístků šalvěje
4 snítky petržele
100 g parmské šunky
3 lžice rozpuštěného másla
50 g másla

Popis:

Červenou řepu a brambory nasekejte na kostičky, nakrájejte i polovinu zázvoru a stroužek česneku na menší kousky. Všechno vařte v osolené vodě asi 25 minut. Kousky candáta pokapejte citronovou šťávou, osolte, opepřete, na každý stejným dílem rozdělte šalvěj a petrželku a zabalte do plátku šunky. Filety osmahněte na rozpuštětném másle (4 minuty). Zbylý zázvor nakrájejte na na tenounká kolečka a také asi 2 minuty restujte. Slijte podušenou zeleninu, zamíchejte do ní máslo, propasírujte nebo rozmačkejte na kaši. Podávejte s candátem


Jít na recept Candát Saltimbocca >>