| EET Účtenky | Domácí účto | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Omalovánky | Pletení | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Candát Saltimbocca | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400g červené řepy | ||||||||
Popis: Červenou řepu a brambory nasekejte na kostičky, nakrájejte i polovinu zázvoru a stroužek česneku na menší kousky. Všechno vařte v osolené vodě asi 25 minut. Kousky candáta pokapejte citronovou šťávou, osolte, opepřete, na každý stejným dílem rozdělte šalvěj a petrželku a zabalte do plátku šunky. Filety osmahněte na rozpuštětném másle (4 minuty). Zbylý zázvor nakrájejte na na tenounká kolečka a také asi 2 minuty restujte. Slijte podušenou zeleninu, zamíchejte do ní máslo, propasírujte nebo rozmačkejte na kaši. Podávejte s candátem |