| Rybář | Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Cahupářská kapsa


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:26.6.2014

Ingredience:

plátok bravčového karé
polievková lyžica Cotage chees
soľ
mletá paprika
čierne korenie
polievková lyžica strúhaného syra
alebo plátok

Popis:

Mäso naklepeme a ochutíme uvedenými prísadami. Do stredu vložíme lyžicu syra Cotage chees a uzavrieme okrajmi mäsa tak aby vznikla kapsa ( nesmie mať dierky inak syr vytečie) Vzniknutú kapsu zabalíme do alobalu (osvedčila sa i nerezová miska prekrytá alobalom)na plech na pečenie v ktorom je voda ( tá tam musí byť počas celej prípravy. Ak sa odparí, dolievať len horúcu) Vložíme do vyhriatej rúry ( plynova 3/4 výkonu) a pečieme 1:10 kedy guľku vyberieme otvoríme vrchnú časť alobalu a mäso a prekryjeme syrom a dáme dopiecť tak, aby sa syr rozpustil.
Podáva sa s čím koľvek


Jít na recept Cahupářská kapsa >>