| EET Účtenky | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bylinkové máslo mls


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.9.2015

Ingredience:

1 kelímek pomazánkového másla
1/2 až 1 lžička Podravky /dle odolnosti/
dle chuti jemně posekané čerstvé pažitky
přiměřeně pepře
4 pletýnky,nebo hamburgerové rohlíky
10dkg jakéhokoliv salámu,nebo anglické
10 dkg plátkového sýra

Popis:

Do pomazánkového másla postupně vmícháme výše uvedené koření a pažitku,dobře promícháme-dalo by se říci utřeme.
Pletýnky, nebo lépe hamburgerové rohlíky rořízneme na poloviny,rohlíky můžeme upravit tak, že je pravidelně asi po 1cm nakrojíme napříč tak, aby vypadaly jako k
sobě přiložená kolečka a připravené máslo do nich vetřeme co se vleze.Poklademe překrojeným salámem,nebo
ho nastrkáme k máslu mezi jednotlivá kolečka.
Dáme na vymaštěný plech, nebo podložíme papírem na
pečení,event. alobalem a dáme do vyhřáté trouby na cca 170st.Celsia na 12-15 minut zapéci.Raději hlídáme,
protože při vytažení mají být zlatavé a křupavé, tedy ne ještě měkké, nebo naopak spálené.
Co nejdříve zkonzumujeme, protože takto tepelně
upravené pečivo dost rychle tvrdne.


Jít na recept Bylinkové máslo mls >>