| Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Buřty parťáka Egona | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 12 špekáčků | ||||||||
Popis: Špekáčky podélně rozkrojíme do poloviny, do zářezů vložíme po kolečku cibule a feferonku. Takto naplněné buřty naskládáme co nejtěsněji do kotlíku, zalijeme kečupem a pivem a zahříváme na ohni velmi zvolna 20-30 minut, až se vytvoří hustá lesklá omáčka. Podáváme se strouhaným křenem a chlebem. Zvolna zapíjíme vychlazeným zlatavým mokem. |