| Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Buřty parťáka Egona


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:7.2.2010

Ingredience:

12 špekáčků
2 menší cibule
12 podlouhlých feferonek
1 lahvička kečupu
1 láhev černého piva
strouhaný křen.

Popis:

Špekáčky podélně rozkrojíme do poloviny, do zářezů vložíme po kolečku cibule a feferonku. Takto naplněné buřty naskládáme co nejtěsněji do kotlíku, zalijeme kečupem a pivem a zahříváme na ohni velmi zvolna 20-30 minut, až se vytvoří hustá lesklá omáčka. Podáváme se strouhaným křenem a chlebem. Zvolna zapíjíme vychlazeným zlatavým mokem.


Jít na recept Buřty parťáka Egona >>