| Domácí účto | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma |
|
| ||||||||
Bulharské ražniči | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové řízky z kýty | ||||||||
Popis: Vepřové řízky lehce naklepeme,po obvodu nařízneme,osolíme.Potom je poprášíme po obou stranách hladkou moukou a na rozpáleném oleji zprudka upečeme.Hotové přendáme do nahřáté mísy.Štávu zaprášíme solamylem,lehce osmahneme a povaříme.Porce řízků na talíři posypeme jemně nakrájenou cibulí.Podáváme s opečenými brambory nebo s tmavým chlebem a salátem z červené řepy. |