| FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bůčková pomazánka (vepřovka)


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:16.2.2015

Ingredience:

1 kg bůčku
2 cibule
4 stroužky česneku
sůl, pepř, vegeta, kmín
3-4 dcl vody

Popis:

Bůček nakrájíme na větší kostky a dáme do tlakáče (můžeme přidat i kosti a kůže - po vaření vytáhneme). Přidáme cibuli, česnek, sůl, koření a vaříme 1,5 hodiny. Po uvaření(rozvaření)nesléváme,ale vše pouze vidličkou rozmačkáme a ještě dochutíme (mačkaný česnek, sůl, pepř). Horké dáme do skleniček ( 6 skleniček 2 dcl) a necháme vychladnout. Skladujeme v lednici. Podáváme s chlebem.


Jít na recept Bůčková pomazánka (vepřovka) >>