| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Pletení | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Bůček na kari | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500g bůčku bez kosti | ||||||||
Popis: Bůček bez kosti nařežeme na pruhy cca 5x5 cm a vložíme do 2 l vroucí vody do které přidáme 3 polévkové lžíce kari a sůl. Vaříme 90 min, poté vyndáme z vody a necháme vychladnout. Mezi tím si připravíme marinádu: utřeme 5 velkých stroužků česneku, 5 polévkových lžic hořčice, lžíce olivového oleje, lžíce kari, lžíce soli, lžíce sojové omáčky a lžíce barevného pepře rozdrceného v hmoždíři. Vychlezený bůček potřeme vrstvou marinády, zabalíme do alobalu a necháme 3 dny v chladničce. Poté nakrájíme na plátky a podáváme s čerstvým pečivem... |