| Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | FormOffice | Rybář | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | Pletení |
|
| ||||||||
Brynzové halušky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4-5 větších brambor | ||||||||
Popis: Brambory nastrouháme najemno, přidáme vejce, trošku osolíme a přidáme mouku. Těsto musí být takové, aby drželo na lžičce. Přes nočkovač těsto protlačíme do vroucí vody a vaříme cca 3 min, dokud nočky nevyplavou na povrch. Poté vytáhneme, propláchneme studenou vodou a zamícháme s brynzou dle chuti. Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky, uškvařime a podáváme na halušky. Dobrou chuť. Doporučená příloha - kvašené zelí nebo kyselé okurky |