| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony | Rybář | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brynzová ovesná kaše


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:17.1.2010

Ingredience:

100 g ovesných vloček (namočit ve vodě)
100 g brynzy
(200 ml mléka)
100 g pórku (nejlépe zelé části)
100 g květáku nebo brokolice
(1 menší mrkev - nemusí být)

Popis:

Zeleninu zalijeme vodou a dáme vařit. Na zaleninu rozprostřeme předem namočené vločky (nemíchat - když se vločky nedostanou ke dnu, nebude se připalovat) a brynzu. Vaříme na mírném ohni 15 min. V případě potřeby přidávat vodu nebo mléko. Nakonec ještě vařime cca 5 minut za občaného zamíchání. Před podáváním je dobré nechat v hrnci cca 30 min. "rozležet".


Jít na recept Brynzová ovesná kaše >>