| Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bryndzové tyčinky s uzeným sýrem


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:14.12.2014

Ingredience:

bryndza - 200 g
polohruba muka - 200 g (moze byt aj viac)
hera na pecenie - 200 g (alebo iny tuk na pecenie)

eventualne udeny tvrdy syr - 100 az 200 g

Popis:

Vsetko zmiesame a vypracujeme cesto. Ak sa Vam zda moc mastne, pridajte viac muky. Na papier na pecenie na plechu vytlacame z pistole na cesto siroke pruzky cesta 1cm od seba, ktore pecieme do zlatova v rure na slabsom vykone, najlepsie je, ked trocha ztuhnu, ich otocit, nech su z oboch stran priblizne narovnako, a vtedy ich mozeme aj nakrajat na mensie kusky. Ak sa Vam ich nechce krajat, jednoducho ich po upeceni nalamte na mensie kusky.

Ak nemate pistol na cesto, mozete cesto rozvalkat, a nakrajat radlickou na pasy, ale je to pracnejsie. (?)

Pred pecenim mozete tycinky este dobre posolit, ak mate radi dost slane, pripadne tie posolene postraste sladkou mletou paprikou, aby bolo jasne, ktore su slane, a ktore nie.

Ak chcete pridat aj ten udeny syr, treba ho rozsekat "na prach" - teda na hrozne jemno.

Vyborne k napojom.


Jít na recept Bryndzové tyčinky s uzeným sýrem >>