| Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Hromadné emaily | FormOffice | Domácí účto | Rybář | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bruschetta Zorro


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:25.2.2016

Ingredience:

2 x houska - jine vhodne pecivo
3-4 x rajske jablko
bazalka
cesnek
sul
spetka masla
olivovy olej

Popis:

Pokrajime na velmi jemne kousky rajska jablka a vlozime je do misky (prumer cca 15 cm). Osolime a pridame bazalku - nasledne promichame se dvema lzicemi olivoveho oleje - nechame vychladit v lednici. Po te rozkrojime podelne vodorovne housku, rozehrejeme panvicku a dame do ni kousicek masla. Jakmile se rozpusti - polozime na panev jednotlive poloviny housek - vnitrni stranou do masla... takto je "opekame" do doby, nez vnitrni strana zhnedne asi jako cibulka. Housky vyndame - potreme cerstvym cesnekem a chladnou smes rajcat naneseme ve vrstve cca 5-10 mm (dle chuti a libosti) na takto natrene pulky. Je to rychle a výborné !


Jít na recept Bruschetta Zorro >>