| Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Rybář | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Bruschetta Zorro | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 x houska - jine vhodne pecivo | ||||||||
Popis: Pokrajime na velmi jemne kousky rajska jablka a vlozime je do misky (prumer cca 15 cm). Osolime a pridame bazalku - nasledne promichame se dvema lzicemi olivoveho oleje - nechame vychladit v lednici. Po te rozkrojime podelne vodorovne housku, rozehrejeme panvicku a dame do ni kousicek masla. Jakmile se rozpusti - polozime na panev jednotlive poloviny housek - vnitrni stranou do masla... takto je "opekame" do doby, nez vnitrni strana zhnedne asi jako cibulka. Housky vyndame - potreme cerstvym cesnekem a chladnou smes rajcat naneseme ve vrstve cca 5-10 mm (dle chuti a libosti) na takto natrene pulky. Je to rychle a výborné ! |