| DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Hromadné emaily | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brněnský řízek


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2016

Ingredience:

400g vepřové kýty
sůl
hladká mouka
vejce
mléko
strouhaná houska na obalování
150g sádla
20g másla
120g šunky
50g sterilovaného hrášku
2 vejce

Popis:

Náplň:
Na pánvi rozehřejeme máslo, pokrájenou šunku a necháme prohřát. Pak přidáme sterilovaný okapaný hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout.
Vepřovou kýtu nakrájíme na 4 řízky, které opatrně naklepeme, osolíme, a naplníme. Po naplnění přeložíme jako taštičky, okraje paličkou sklepneme, obalíme a smažíme zvolna na sádle. Vhodná příloha bramborová kaše maštěná máslem a meruňkový kompot.


Jít na recept Brněnský řízek >>