| FormOffice | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brněnské vepřové kotlety


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.3.2017

Ingredience:

4 vepřové kotlety
cibule
česnek
sůl
pepř
petrželová nať
pažitka
tuk nebo olej

Popis:

Cibuli a česnek oloupeme. Cibule spaříme vařící vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou. Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak, že je držíme za druhou stranu porce asi minutu. Potom osolíme a opepříme. Osmažíme v horkém tuku cibulku a česnek. Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety. Podáváme s bramborami a osmaženými cibulkami a česnekem. Posypeme zelenou petrželkou a pažitkou.


Jít na recept Brněnské vepřové kotlety >>