| FormOffice | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Domácí účto |
|
| ||||||||
Brněnské vepřové kotlety | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové kotlety | ||||||||
Popis: Cibuli a česnek oloupeme. Cibule spaříme vařící vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou. Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak, že je držíme za druhou stranu porce asi minutu. Potom osolíme a opepříme. Osmažíme v horkém tuku cibulku a česnek. Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety. Podáváme s bramborami a osmaženými cibulkami a česnekem. Posypeme zelenou petrželkou a pažitkou. |