| Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | FormOffice |
|
| ||||||||
Bretoňské fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 větší cibule | ||||||||
Popis: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a dáme smažit na větším množství oleje. Když cibulka začne zlátnout, tak přidáme mouku a pořádně promícháme, podlijeme studenou vodou nebo vývarem. Přidáme rajský protlak, vývarovou kostku a přisypeme předvařené fazole, které vaříme dle návodu na krabičce. Na konci varu přidáme sterilované fazole (pokud se nemusejí vařit). Podáváme s chlebem nebo Rýží Natural. |