| Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bravčové na kari


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:3.8.2009

Ingredience:

600 g mäso bravčové na rezne
1ks karfiol
soľ
olej
kari korenie
4 dl vývar
korenie biele
rasca mletá
0,5 kávovej lyžičky koriander mletý
na špičku noža zázvor
150 g jogurt plnotučný
150 g hrášok mrazený
solamyl

Popis:

Očistený karfiol rozoberieme na ružičky, umyjeme a približne 10 minút varíme v osolenej vode. Mäso opláchneme, dobre osušíme a nakrájame na kocky. V kastróle zohrejeme olej a mäso v ňom postupne opečieme. Poprášime kari korením a podlejeme polievkou. Pridáme korenie , privedieme do varu a asi 30 minút dusíme. Jogurt zmiešame so solamylom a za stáleho miešania prilejeme k mäsu. Pridáme hrášok s karfiolom a 5 minút prehrievame. Osolíme, okoreníme a podávame na mise. Podávame s ryžou.


Jít na recept Bravčové na kari >>