| Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma |
|
| ||||||||
Bravčové na kari | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g mäso bravčové na rezne | ||||||||
Popis: Očistený karfiol rozoberieme na ružičky, umyjeme a približne 10 minút varíme v osolenej vode. Mäso opláchneme, dobre osušíme a nakrájame na kocky. V kastróle zohrejeme olej a mäso v ňom postupne opečieme. Poprášime kari korením a podlejeme polievkou. Pridáme korenie , privedieme do varu a asi 30 minút dusíme. Jogurt zmiešame so solamylom a za stáleho miešania prilejeme k mäsu. Pridáme hrášok s karfiolom a 5 minút prehrievame. Osolíme, okoreníme a podávame na mise. Podávame s ryžou. |