| Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Brambory ve vlastní šťávě | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg brambor | ||||||||
Popis: Oloupané syrové brambory nakrájené na menší kousky (čtvrtky, kolečka) vložíme do přetlakového hrnce, zalejeme menším množstvím vody (jen tak, aby kousky byly ponořeny), vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme kus másla, osolíme a přidáme trochu kmínu. Vše dusíme do měkka. Podáváme jako přílohu i se šťávou z brambor a cibulí k vepřovému masu, plátku uzeného masa apod. |