| Pletení | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | Rybář |
|
| ||||||||
Brambory s cibulkou a kefírem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0,5 kg brambor | ||||||||
Popis: Brambory oškrábeme, opláchneme a vložíme do osolené vody uvařit (dle jejich velikosti rozpůlíme či rozčtvrtíme), pro zlepšení chutě můžeme přidat nať (sušenou či čerstvou) petržel (může být i celerová-s tou šetříme aby nedostaly brambory hořkou chuť), než se brambory uvaří oloupeme cibuli, nakrájíme na drobno a osmahneme na tuku. Uvařené brambory rozdělíme na dvě porce, přelijeme osmahnutou cibulkou, dle chutě dosolíme. Příloha - studený kefír, kyška ap. |