|
| Formuláře ZDARMA | Pletení | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře na PC | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Brambory po egyptsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 700 g oloupanych brambor | ||||||||
|
Popis: Brambory nakrajime na tenke platky, cibule na tenka kolecka, maso peclive zbavime tuku a umeleme. Do vymasteneho pekacku skladame ve vrstvach brambory, cibuli a maso. kazdou vrstvu opeprime (pro dietu s omezenim cholesterolu osolime) a zalijeme rajcatovym protlakem zredenym vodou tak, aby potraviny byly cele potopeny. Peceme pod poklici 40 min v mirne vyhrate troube, potom peceme bez priklopu, az brambory zmeknou a prebytecna tekutina se odpari. Podavame se zeleninovym salatem. |