| FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Brambory po egyptsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700 g oloupanych brambor | ||||||||
Popis: Brambory nakrajime na tenke platky, cibule na tenka kolecka, maso peclive zbavime tuku a umeleme. Do vymasteneho pekacku skladame ve vrstvach brambory, cibuli a maso. kazdou vrstvu opeprime (pro dietu s omezenim cholesterolu osolime) a zalijeme rajcatovym protlakem zredenym vodou tak, aby potraviny byly cele potopeny. Peceme pod poklici 40 min v mirne vyhrate troube, potom peceme bez priklopu, az brambory zmeknou a prebytecna tekutina se odpari. Podavame se zeleninovym salatem. |