| Pletení | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborový štiarc


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:17.2.2017

Ingredience:

-zemiaky
-múka hladká
-voda
-soľ
-bryndza
-maslo
-pažítka
-kyslé mlieko

Popis:

Očistíme zemiaky,nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode.Nescedené zemiaky popučíme - rozmačkáme, zahustíme hladkou múkou a uvaríme kašu.Kašu rozdelíme na 4 časti a vrstvíme ju do druhej nádoby s pripravenou bryndzou.Každá vrstva sa posype bryndzou a zapraženým maslom.Nakoniec posypeme pažítkou a podávame s kyslým mliekom.


Jít na recept Bramborový štiarc >>