| Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborové karbanátky s masem


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.6.2009

Ingredience:

vařené brambory
pečené (vařené maso)
sůl
česnek
koření do mletého masa (bramboráku)
2 vejce
strouhanka
olej na smažení

Popis:

Brambory nastrouháme, přidáme najemno nasekané (namleté) maso, lisovaný česnek, sůl, koření a vajíčka. Hmotu promícháme. Tvoříme malé bochánky, které obalujeme ve strouhance (můžeme do ní přidat i strouhaný sýr) a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovým salátem, případně s bílým vínem.
Místo masa můžeme do hmoty zapravit vařenou zeleninu.
Dobrou chuť.


Jít na recept Bramborové karbanátky s masem >>