| Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborová musaka


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.6.2009

Ingredience:

1 kg brambor
3 vejce
1/2 l. mléka
2 vrchovaté lžíce pol.hrubé mouky
tuk
sůl
Masová směs:
1/2kg ml.masa
1 větší cibule
pepř,sůl

Popis:

Brambory nakrájíme na plátky.

Nádivka:Cibulku osmahnout natuku,přidáme maso,osolíme a opepříme a chvíli restujeme.

Do pečící nádoby dáváme postupně plátky brambor a vrstvy nádivky tak,aby poslední vrstva byla z brambor.
Po krátkém pečení vše zalijeme nálevem,který připravíme z 1/2 l.mléka,3 žloutků a pol.hrubé mouky.Osolíme,promícháme a přidáme sníh ze zbylých bílků.Musaku tímto zalijeme a pečeme asi 3/4 hod. ve středně vyhřáté troubě.


Jít na recept Bramborová musaka >>