| Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Rybář | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborová minutka po Lodhéřovsku


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:11.11.2014

Ingredience:

2ks.středně velkých brambor(lepší jsou vařená-třeba od oběda)-zkrátíte dobu přípravy!
2ks.syrových vajec
1ks.většího stroužku česneku(komu nechutná nemusí dávat).
5ks.snítek čerstvé pažitky(může být i nať z cibule).
pár kapek sladkého kečupu(na dochucení).komu chutná ostrý tak ať si ho tam dá.
salám nebo jakákoliv uzenina ca.10dkg.
pepř (na dochucení).
sůl (špetka dle chuti).
olej

Popis:

Do středně velké pánve dáme rozehřát olej na smažení.
Do vyhřátého oleje dáme na kolečka nakrájené brambory,ca:1cm,které smažíme do zlatova po obou stranách,ca:3min.
Mezi tím si v hrnečku rozmícháme:
2ks.vajec + na proužky nakrájený salám + česnek nakrájený na slabá kolečka + špetku soli +pepř dle chuti.
Vše pečlivě v hrnečku promícháme !
Když máme brambory usmahlé do zlatova,vlejeme na ně obsah v hrníčku a nemícháme!!!(necháme spojit ingredience).
Po spojení ingrediencí placku otočíme a smažíme z druhé strany (nejlepší je co nejrširší kovová vařejda).
Po osmažení z obou stran vsuneme na talíř (čím větší,tím lepší-pro nečekané hosty).
Poté přidáme pár kapek kečupu a posypeme pažitkou nebo natí z cibule.(a nebo dle fantazie).


Jít na recept Bramborová minutka po Lodhéřovsku >>