| Omalovánky | EET Účtenky | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramboráky s jitrnicí


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.6.2009

Ingredience:

1kg brambor
koření na bramborák
1 vejce
hl.mouka
česnek
jitrnice, nebo prejt

Popis:

Připravíme klasické těsto na bramboráky - všichni známe, nešetříme česnekem. Na rozpálenou pánev vytvoříme lžící tenkou placičku a do ní zamáčkneme placičku vytvořenou z jitrnice, nebo prejtu. Celé potom pokryjeme těstem na bramborák ( obalíme ).
Pomalu smažíme do zlatova.
P.S. jednoduché, ale vynikající - nechte si chutnat!


Jít na recept Bramboráky s jitrnicí >>