| Pletení | Rybář | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Boloňské špagety od Marcely


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:11.10.2018

Ingredience:

olivový olej
pepř mletý,sůl
čerstvý česnek
bazalka ( může být i sušená)
mleté libové maso (hovězí i vepřové)300g
konzervovaná celá rajčata větší plechovka (v nouzi rajský protlak)
na jemno nastrouhaná mrkev 200g ( mrkve může být i více
podle chuti)
nakrájený řapíkový celer asi 2 stonky
špagety 400g
parmazán (nebo jiný sýr na strouhání) 100g.

Popis:

Rozpálíme olivový olej, dáme rozmačkaný česnek a mírně osmahnem. Přidáme mleté maso, strouhanou mrkev, nakrájený celer, osolíme, opepříme, posypeme bazalkou a zalejeme rajčaty. Dusíme vše tak dlouho až se veškeré ingredience mimo masa rozvaří a rozpadnou a vydusí se veškerá voda. Míchat! Nepřipálit! Na talíř dáme uvařené špagety, doprostřed kopeček masové směsi a posypeme strouhaným sýrem. Kdo si chce zkazit chuť, může použít navrch ještě kečup. Výborné, chutná všem co okusili.


Jít na recept Boloňské špagety od Marcely >>