| Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bollito Misto z Piedmontu.


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:10.12.2009

Ingredience:

1 solený telecí jazyk asi 600g
sůl
celé pepře
1kg vepřového, ramínka, nebo krkovičky
1 očištené kuře asi 1.5kg
3 mrkve
4 stonky celeru
1 malý pórek
2 cibule
500g telecího
300g čerstvé česnekové klobásky

Popis:

Vožit jazyk do dostatečného množství osolené vody, aby ho pokrývala. Uvařit jazyk po 1 1/2 hodiny do měkka.

Mezi tím přivéct 3l vody s pepřem do varu, přidat hovězí, snížit teplotu a vařit ho po 30min. Potom přidat kuře.

Nakrájet na kostky mrkev, celer, pórek a cibuli a přidat je s telecím do kastrolu s hovězím a kuřetem. Pokračovat ve vaření po další hodinu.

Propíchat klobásku a pomalu ji ohřát ve vodě. Opláchnout uvařený jazyk a oloupat ho. Přidat jazyk k ostatnímu masu a vše sehřát.

Nakrájet různé druhy masa a rozdělit kuře a klobásku na porce. Poskládat vše na nahřátou servírovací mísu, obložit vařenou zeleninou a podávat s ¨Bagnet Verd¨ z Labužníka.


Jít na recept Bollito Misto z Piedmontu. >>