| Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bleskový krém na korpus


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.6.2014

Ingredience:

koupený dortový korpus
1 trvanlivá smetana ke šlehání
1 ztužovač na smetanu
1 mandarinkový kompot (375g)

Popis:

Do zavařovací sklenice se šroubovacím víkem vylijeme smetanu, nasypeme ztužovač a celý mandarinkový kompot včetně veškeré šťávy. Sklenici zavřeme a pár minut intenzivně protřepáváme ("šejkrujeme"), necháme minutku odpočinout a opět pár minut protřepáváme. Celkem stačí 5-10 minut, hmota brzy zhoustne. Pak vylijeme na korpus a necháme minimálně dvě hodiny v lednici ztuhnout.


Jít na recept Bleskový krém na korpus >>