| Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz |
|
| ||||||||
Bleskový krém na korpus | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: koupený dortový korpus | ||||||||
Popis: Do zavařovací sklenice se šroubovacím víkem vylijeme smetanu, nasypeme ztužovač a celý mandarinkový kompot včetně veškeré šťávy. Sklenici zavřeme a pár minut intenzivně protřepáváme ("šejkrujeme"), necháme minutku odpočinout a opět pár minut protřepáváme. Celkem stačí 5-10 minut, hmota brzy zhoustne. Pak vylijeme na korpus a necháme minimálně dvě hodiny v lednici ztuhnout. |