| DWN.cz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení | Email šablony | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Bitky po kozácku s telecím masem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: cibule 80 g | ||||||||
Popis: Opláchnuté maso jemně umeleme společně s polovinou dávky oloupané cibule a s žemlí namočenou v mléce. Směs mírně osolíme, přidáme vejce a mletý pepř, pečlivě promícháme a rozdělíme na 20 stejných dílků. Z jednotlivých dílů tvarujeme ploché, kulaté placičky-bitky a v části horkého tuku po obou stranách je opečeme do zlatova. Při podávání ozdobíme bitky na povrchu(kolečky) cibule, osmažené ve zbylé dávce tuku do nazlátlé barvy. Vhodné přílohy: různě upravené brambory, tatarská nebo jiné studené omáčky apod. |