| Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Bigos se škvarkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750g kysané zelí | ||||||||
Popis: Propláchnuté zelí zalijete vroucí vodou a přidejte na kousky nakrájené hovězí maso. Osolte a přidejte ostatní koření, nakrájenou cibuli i houby. Vše duste a přidejte sádlo. Podle potřeby směs podlévejte. Poté odstavte a odložte do chladu. Další den tuto dobrotu opět uvedte do varu a přidejte nakrájené vepřové maso a škvarky. Opět pár hodin poduste, odstavte a uložte do chladu. Třetí den přidejte nakrájenou klobásku a opět poduste. |