| Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bigos se škvarkami


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.5.2014

Ingredience:

750g kysané zelí
400g hovězí maso
400g vepřové maso
1 papriková klobása
200g sádla
150g škvarků
2 cibule
hrst sušených hub
sůl
1 lžička sladké papriky
4 bobkové listy
1 lžíce majoránky

Popis:

Propláchnuté zelí zalijete vroucí vodou a přidejte na kousky nakrájené hovězí maso. Osolte a přidejte ostatní koření, nakrájenou cibuli i houby. Vše duste a přidejte sádlo. Podle potřeby směs podlévejte. Poté odstavte a odložte do chladu. Další den tuto dobrotu opět uvedte do varu a přidejte nakrájené vepřové maso a škvarky. Opět pár hodin poduste, odstavte a uložte do chladu. Třetí den přidejte nakrájenou klobásku a opět poduste.


Jít na recept Bigos se škvarkami >>