| Hromadné emaily | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Recepty doma | Rybář | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bigos - polévka


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:27.6.2017

Ingredience:

400g hlávkového zelí
400 g kysaného zelí
500 g libového vepř masa
100 g uzeného boku bez kostí
200 g měkkého salámu
40 g sádla
1 větší cibule
špetka papriky
sůl
pepř

Popis:

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle.K masu na kostky přidáme cibuli.Hlávkové zelí nakrájíme na kostky.Dusíme do poloměkka. Odděleně dusíme i kysané zelí.Hlávkové přidáme k masu.
Uzený bok a salám pokrájíme na drobno a orestujeme na pánvi dozlatova.Vmícháme k masu.Přidáme kys.zelí a vše promícháme.Dusíme ,až maso změkne a chutě se spojí.Bigos můžeme zahustit světlou jíškou.
Podáváme s brambory


Jít na recept Bigos - polévka >>