| EET Účtenky | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Bigoš (podle Zdeňka Srstky) | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 3druhy masa:vepřové,uzené,hovězí | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kostičky,vhodíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou v celku a cibulí i se slupkou a vše vaříme na mírném ohni do změknutí.Pak procedíme,do vývaru přidáme kysané zelí,nakrájíme čerstvé nebo předem namočené houby a popřípadě i celou neoloupanou čabajku a vaříme.Když vše změkne,vrátíme do polévky uvařené maso a nakrájenou zeleninu.Společně prohřejeme.Při podávání neškodí přidat na vrch porce trochu smetany nebo šlehačky. |