| FormOffice | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Rybář | Pletení | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bigos II.


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:6.7.2016

Ingredience:

400g hlávkového zelí
400 g kysaného zelí
500 g libového vepř masa
100 g uzeného boku bez kostí
200 g měkkého salámu
40 g sádla
1 větší cibule
špetka papriky
sůl
pepř

Popis:

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle.K masu na kostky přidáme cibuli.Hlávkovézelí nakrájíme na kostky.Dusíme do poloměkka. Odděleně dusíme i kysané zelí.Hlávkové přidáme k masu.
Uzený bok a salám pokrájíme na drobno a orestujeme na pánvi dozlatova.Vmícháme k masu.Přidáme kys.zelí a vše promícháme.Dusíme ,až maso změkne a chutě se spojí.Bigos můžeme zahustit světlou jíškou.
Podáváme s brambory


Jít na recept Bigos II. >>