| FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Recepty doma | Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
|
| ||||||||
Biftek se žampiony | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g hovězí svíčkové | ||||||||
Popis: Maso nakrájené na plátky, mírně naklepeme a potřeme olejem. Necháme chvíli odležet. Poté maso osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách a hotové udržujeme v teple. Na výpeku orestujeme na plátky nakrájené žampiony, česnek, pórek, kapii a česnek. Chvíli restujeme. Na talířích maso přeláváme touto směsí a podáváme s hranolkami. |