| Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Biftek na pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g brambor | ||||||||
Popis: Brambory uvaříme v osolené vodě, slijeme, prolisujeme a smícháme s mlékem a 2 lžícemi másla. Na vymaštěný plech nastříkáme rozetky a pečeme 10 min. Maso prudce opečeme na 3 lžících másla a na oleji. Dopékáme 4 min. po každé straně, vyjmeme, okořeníme a uložíme v teple. Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na tuku, na němž jsme opékali bifteky. Zalijeme vývarem, přidáme víno a necháme svařit. Přidáme pepř a smetanu, ochutíme solí a pepřem. |