| DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Recepty doma |
|
| ||||||||
Bernská mísa | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: sáček kysaného zelí (500 g) | ||||||||
Popis: Dno zapékací mísy vyložíme tenkou vrstvou kysaného zelí, rozložíme vykostěná stehna, na každé položíme plátek bůčku, osolíme a opepříme, posypeme větší částí cibule osmažené na rozkrájené anglické slanině.Zakryjeme zbytkem zelí, opět opepříme a posypeme zbytkem cibule se slaninou. Zalijeme vínem, zakryté pečeme minimálně 30 minut v hodně předehřáté troubě. |