| Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Hromadné emaily | DWN.cz | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Bedly na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg bedel | ||||||||
Popis: Hlavičky bedel oloupeme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Pak je zarovnáme do zapékací misky vymazané máslem. Bedly pěkně osolíme a opepříme. Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na zbylém oleji. Potom podlijeme deckou bílého vína a povaříme. Tuto směs ochucenou ještě citronovou šťávou přelijeme přes hlavičky bedel. To všechno pečeme ve středně vyhřáté troubě asi půl hodiny |